Ανακαίνιση κατοικίας

Στον χώρο της κατοικίας, η HouseMasters προσφέρει επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, ώστε να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τον τρόπο εργασίας μας σε 4 απλά βήματα:

Βήμα 1ο Πραγματοποιούμε συνάντηση με τον δυνητικό πελάτη μας στον επαγγελματικό χώρο που θέλει να ανακαινίσει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, καταγράφουμε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες του χώρου, καθώς και τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου σχετικά με το ύφος και τον χαρακτήρα του χώρου.

Τέλος, γίνεται λεπτομερής αποτύπωση της παρούσας κατάστασης του χώρου με τη λήψη φωτογραφικού υλικού.

Βήμα 2ο Σε επόμενη συνάντηση, παρουσιάζουμε τις σχεδιαστικές μας προτάσεις, τόσο σε λεπτομερή κάτοψη όσο και σε 3D απεικόνιση, για να υπάρχει καλύτερη αντίληψη των αλλαγών που προτείνουμε και του νέου χώρου που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Κάθε σχεδιαστική πρόταση συνοδεύεται από την αντίστοιχη αναλυτική  οικονομική προσφορά για να υπάρχει πλήρης εικόνα  του πόσου που πρέπει να δαπανηθεί και του χρόνου απαιτείτα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο Κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπάρχει συνεχής επίβλεψη από μηχανικό της εταιρείας μας, ο όποιος ελέγχει την πορεία και την ποιότητα τους, τις παραγγελίες των υλικών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, ενώ ενημερώνει τον πελάτη με φωτογραφικό υλικό σχετικά με την εξέλιξη του έργου.

Βήμα 4ο Με το πέρας των εργασιών, κι αφού έχει γίνει ο τελικός έλεγχος από τον πελάτη, παρέχεται δωρεάν καθαρισμός του χώρου από ειδικό συνεργείο, ενώ παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο φάκελος με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις για τα υλικά κατασκευής κι ανακαίνισης (εξωτερικά κουφώματα, λέβητες αερίου, καλοριφέρ, κ.α). Επίσης, παραδίδονται σε usb stick σχέδια as built, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις οδεύσεις των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, της  υδρευσης, της θέρμανσης και της αποχέτευσης.